Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401025 Adobe Animate CC – peruskurssi

Haaveiletko animaation tekemisestä? Tarvitsetko nettibannerin ja liikkuvaa kuvaa verkkosivuillesi? Haluatko elävöittää opetusmateriaaliasi animaatioin? Tule tutustumaan Animate CC-ohjelmaan, jolla on helppo tehdä pieniä animaatioklippejä verkkosivuille ja PowerPoint -tiedostoihin sekä animoitua tv-ohjelmaa ammattilaistasolla. Kurssi sopii kasvattajille ja tiedottajille, mainonnan ja median ammattilaisille sekä kaikille animaatiosta kiinnostuneille. Lähtötaitoina tarvitset tietokoneen käyttäjän perustaidot.

*Kurssin aikana tutustumme ohjelman peruskäyttöön. Käymme läpi keskeiset toiminnot ja työkalut. Opettelemme hahmojen sekä liikkeiden rakentamista. Tutuksi tulevat mm. käsitteet animaatiosta animaatiossa (movie clip), hahmon ilmentymän vaihtaminen (swap) ja automatisoidut liikeradat (motion tween, classic tween, shape tween). Lisäksi opiskelemme maskin käytön perusteita. Tutustumme erilaisiin työskentelytapoihin, opimme tunnistamaan eri animaatiotekniikoita sekä perehdymme kuvakerronnan alkeisiin.. Lisätietoja opettajasta löydät FilmFreeway sivustolta: https://filmfreeway.com/SirpaKarkkainen [https://filmfreeway.com/SirpaKarkkainen].

”Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.”

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: TaM Sirpa Kärkkäinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 09.45 - 16.00 Su: 09.45 - 16.00

Syyslukukausi: 17.10.2020 - 18.10.2020 (16 oppituntia)

Kurssimaksu: 128,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit