Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401004 Merkityksellinen data esiin Excelillä ja Power BI:llä

Kurssilla opitaan keinoja sinulle tärkeän datan hakemista, jäsentämistä ja kuvaamista varten. Opit erilaisten koosteiden tekemistä pivotoimalla ja visualisoimalla merkityksellisiä asioita erilaisilla kaaviolla kuten piste- ja viivakaavioilla. Lisäksi opetellaan, mitä kehittyneen analytiikan, kuten klusterointi ja narratiivit, mahdollisuuksia Power BI tarjoaa. Kurssilla hyödynnetään kyselyeditoria, joka mahdollistaa eri formaateissa olevan datan lataamisen sekä URL-osoitteiden ja komentosarjojen hyödyntämisen (ei toimi Mac-ympäristössä). Kurssilaisilla tulee olla Microsoft-tili, jotta voi kirjautua Power BI -palveluihin. Oma muistitikku mukaan, jollei ole omaa pilvitallennus-paikkaa kuten Microsoftin OneDrive. Lisätietoa opettajasta https://fi.linkedin.com/in/virpihotti.

Kurssille tarvitset oman kannettavan tietokoneen, jossa on asennettuna Power-BI desktop.

Power BI Desktopin asennus: https://docs.microsoft.com/fi-fi/power-bi/desktop-get-the-desktop

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Virpi Hotti

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 09.00 - 16.00

Syyslukukausi: 26.9.2020 - 26.9.2020 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 64,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit