Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101063 Löydä äänesi Werbeck-laululla

Werbeck-laulun perusajatuksena on, että jokaisella ihmisellä on lauluääni. Kurssilla sukelletaan soinnin maailmaan ja opetellaan luonnollista äänenkäyttöä. Pääpaino on lauluharjoitusten teossa, joita tehdään yhdessä ryhmän kanssa. Kurssilla lauletaan yhdessä myös erilaisia yhteislauluja. Werbeck-lauluharjoitukset on Rudolf Steinerin kanssa yhteistyössä kehittänyt ruotsalainen oopperalaulaja Valborg Werbeck-Svärdström. Oppilaan on tarvittaessa mahdollisuus saada yksilöllisempää ohjausta ryhmätyöskentelyn ohessa. Kurssi sopii kaiken tasoisille laulajille.

Opetushallitus tukee tätä kurssia.


Alennuksia myönnetään maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan. Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)

Opettaja: Sarmanto Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Musiikki 509, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 18.00 - 19.45

Syyslukukausi: 15.9.2020 - 20.10.2020 (14.02 oppituntia)

Kurssimaksu: 115,00 €

Kurssimaksu OPH (maahanmuuttanut): 105,00 €

Kurssimaksu OPH (oppimisvaikeuksista kärsivä): 105,00 €

Kurssimaksu OPH (työtön): 105,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 105,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 3 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit