Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

5102038 Metsäretki ja jooga

Viikonloppukurssi - Weekend course

Rauhoittava metsä ja dynaaminen joogaharjoitus yhdistyvät yhden päivän luontoretkessä. Luontokurssilla jalkaudumme Keskuspuistoon ja juurrutamme kehoa sekä mieltä tuomalla tasapainottavan harjoituksen luonnon keskelle. Kurssiin sisältyy meditaatiota, virtaava joogaharjoitus (noin 75 minuuttia) sekä yhteinen teehetki. Ota mukaan omat eväät, muki, joogamatto, joustavat ja liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Jos sää on kurssille sopimaton, korvaava kerta pyritään pitämään kesäkuun alkupuolella. Osallistumiseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 18 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

OPETUSHALLITUKSEN TUKEMAT KURSSIT

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita. Tuen avulla on myönnetty alennuksia kurssimaksuista maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Alennukset eivät koske kaikkia kursseja, vaan ainoastaan niitä kursseja, joiden kurssitietoihin alennus on merkitty. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Rainio, Anni, Joogaohjaaja, teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Retkipäivä, ei opistolla

Päivä ja kello: Su: 10.30-13.30

Kevätlukukausi: 31.5.2020 - 31.5.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu alennukseen oikeutetuille 18 €, muille 28 €: 28,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit