Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8104007 Kampauskurssi: Helpot lettikampaukset

Kurssilla opetellaan tekemään helppoja lettikampauksia sekä niiden eri variaatioita, esimerkiksi peruspalmikko, ranskanletti ja kalanruotoletti. Teemme pikakampauksia sekä arkeen että talven juhliin. Kurssi sopii kaikille, niin lyhyt- kuin pitkähiuksisille. Aiempaa letityskokemusta ei tarvita.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. 


Ota mukaan oma hiusharja ja pieni pullo hiuslakkaa. Opettaja tuo tarvittavat kurssimateriaalit, joita voi myös ostaa häneltä (2 € / tarvikepussukka, käteismaksu).Voit osallistua kurssille joko yksin tai oman parin kanssa, jolloin pari toimii vuorollaan mallina. Voit myös ottaa maksutta malliksi esim. lapsesi. Tällöin osallistuja ilmoittautuu kurssille; myös mallin nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. Jos molemmat haluavat oppia kampauksia, molemmat maksavat kurssimaksun. Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Ruotsalainen Helianne

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila 113, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 16.40 - 19.40

Syyslukukausi: 7.10.2020 - 7.10.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 39,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit