Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8104002 Aikuisen meikkikurssi

Uusi kurssi

Kurssilla opetellaan tekemään helppo arkimeikki, myös ikääntyvälle iholle. Meikin pohjaksi on käytössä aikuiselle iholle tarkoitetut tuotteet; voiteet, seerumit ja silmänympärystuotteet. Opettaja annostelee tuotteet turvallisesti jokaiselle erikseen. Käymme läpi kulmakarvojen muodon ja värin, huulipunan oikean värin valinnan, pohjustusvärin valinnan, silmänrajaukset eri tekniikoilla sekä luomivärin valinnan ja käyttömahdollisuudet. Teemme yhdessä helpon arkimeikin ja opettelemme, miten sen voi muuttaa käden käänteessä juhlavammaksi.

Huom! Ota oma peili mukaan!

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. 


Tutustumme myös erilaisiin siveltimiin ja niiden huoltoon. Opastus tapahtuu yksilöllisesti harjoitellen, ja muutamia vinkkejä käydään läpi koko ryhmän voimin. Kurssi sopii kaikille meikkauksesta kiinnostuneille. Puhdista kasvot ennen kurssia. Ota mukaan oma meikkipeili! Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Ruotsalainen Helianne

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Juhlasali 317, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 16.40 - 19.40

Syyslukukausi: 21.10.2020 - 21.10.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 39,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit