Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104000 Kukonaskelia pirtakangaspuilla

Kudo helppo ja väreihisi sopiva unisex-kukonaskelhuivi viikonloppukurssilla joko omilla tai opettajan vuokrapirtakangaspuilla (välinemaksu 10€). Alussa teoriaosuus, joka antaa perusvalmiudet kudontaohjeiden lukemiseen ja ymmärtämiseen. Kurssi edellyttää jonkin verran kudontakokemusta. Kurssikirje ilmoittautuneille.


* Kudo upea ja näyttävä kaksivärinen, klassinen kukonaskelhuivi itselle tai lahjaksi helposti sylikangaspuilla! Kuosi sopii niin miehille kuin naisillekin, värit voit valita itse. Voit osallistua kurssille omilla nauhapirtakangaspuilla tai vuokrata välineet opettajalta, 10 €. Kurssi sisältää teoriaosuuden, joka antaa valmiudet lukea kudontaohjeita ja ymmärtää kudonnan lainalaisuuksia. Annathan toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautuessasi, jotta saat kurssikirjeen ja lankojen hankintaohjeen. Vuokravälinemaksu maksetaan opettajalle kurssin aikana. Kurssi edellyttää jonkin verran aiempaa kokemusta kudonnasta. Opettajaan voit tutustua jo etukäteen osoitteessa www.luovakudonta.fi.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Artesaani, FM Niina Hiltunen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.30 - 15.30 Su: 10.30 - 15.30

Syyslukukausi: 19.9.2020 - 20.9.2020 (12 oppituntia)

Kurssimaksu (ei sisällä välinemaksua): 96,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit