Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1104002 Sylikangaspuut – kudo kahdella pirralla -tekniikkakurssi

Tiivis nauhapirtakangaspuukurssi, jolla opit neljä eri käyttötapaa kahdella pirralla kutomiseen. Perustietoa ja soveltamiskohteita opitulle. Edellyttää vähän kokemusta kudonnasta sekä omat puut, kaksi saman numeron pirtaa ja lankaa. Opettajalta on vuokrattavissa muutamat välineet. Kurssikirje.

 * Onko sinulla omat nauhapirtakangaspuut? Laajenna osaamistasi ja sylikangaspuittesi käyttömahdollisuuksia! Kurssilla opit neljä eri käyttötapaa kahdella pirralla kutomiseeen: loimen tiheyden tuplaus, tasoksi levitettävä ja ontelotekstiili sekä toimikas. Saat myös rautaisannoksen perustietoutta ja soveltamiskohteita oppimallesi. Kurssilla tarvitset kudonnan perustaitoja, omat puut + kaksi saman numeron pirtaa + jonkin verran lankaa. Opettaja voi vuokrata välineet 5 osallistujalle ilmoittautumisjärjestyksessä (15 €/hlö). Ilmoita sähköpostitse ilmoittautuessasi, juha.okko@helao.fi, jos tarvitset vuokravälineet. Opettajaan voit tutustua jo etukäteen osoitteessa www.luovakudonta.fi.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Lärare: Artesaani, FM Niina Hiltunen

Antal platser: Maximalt antal platser 12, Lediga platser.

Undervisningsställe: Opetustila 413, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Dag och klocktid: sön.: 10.00 - 16.00

Hösttermin: 4.10.2020 - 4.10.2020 (8 lektioner)

Kurssimaksu (ei sisällä välinemaksua): 64,00 €

Anmälningstiden börjar: 1.6.2020 10:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne