Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3101002 Aloittava yrittäjä - Yrittäjyyden perusteet

Yrittäjyyden tiivis peruskurssi aloitteleville yrittäjille tai yrittäjyyttä suunnitteleville. Vahvuuksista mahdollisuuksiin, liikeideasta yritykseksi, markkinat, taloustaitojen perusteet jne. Edellyttää Office-perusohjelmistojen käyttökokemusta: Word, Excel, Powerpoint. 

*Aloittelevalle yrittäjälle tai yrittäjäksi ryhtymistä suunnittelevalle suunnattu yrittäjyyden peruskurssi. Opetus etenee teemallisesti: omat vahvuudet, yritystoiminnan mahdollisuudet 2020-luvulla, liiketoimintamahdollisuudet, liikeidean jalostaminen, erilaiset yritysmuodot ja niiden käytänteet, markkinoiden rakenne ja mahdollisuudet, taloustaitojen perusteet, yrittäjän muistilista ja hissipuheen alkeet. Yhdistämme teoriaa ja käytäntöä niin, että opiskelija hahmottaa teemakokonaisuudet. Käytännön case-esimerkeissä painotetaan uusimpia kuulumisia yrittäjyyden saralta. Opiskelun lähtökohtana ovat opiskelijan vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet. Kurssilla käsiteltäviä asioita kannustetaan pohtimaan oman arjen näkökulmasta. Edellyttää tietokoneen- ja Office-perusohjelmiston käyttökokemusta. Lisäksi opiskelijan toivotaan tutustuneen johonkin suurista sosiaalisen median palveluista: Facebook, YouTube, Instagram.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


*Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Markkinointitradenomi Lauri Hannola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 15.00 - 16.30

Syyslukukausi: 17.9.2020 - 12.11.2020 (17 oppituntia)

Kurssimaksu: 136,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit