Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3101003 Aloittava yrittäjä - Markkinoinnin perusteet

Markkinoinnin peruskurssi markkinointia tekevälle tai sitä aloittelevalle opiskelijalle. Markkinoinnin psykologiasta kuvakerrontaan, markkinointi eri välineissä, tavaramerkki- ja immateriaalioikeudet sekä sosiaalisen median rooli. Edellyttää tietokoneen käyttökokemusta sekä auttavia Powerpoint-taitoja. 

*Aloittelevalle yrittäjälle, yrittäjäksi ryhtymistä suunnittelevalle tai yrityksen markkinointivastaavalle suunnattu markkinoinnin peruskurssi. Opetus etenee teemallisesti: markkinoinnin psykologia (vaikutusvallan psykologia ja tarvehierarkia), markkinoinnin kuvakerronta, mainoskirjoittaminen, mainostaminen digitaalisissa- ja perinteisissä medioissa, tavaramerkin- ja liiketoiminnan suojaaminen, immateriaalioikeudet, sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan. Yhdistämme teoriaa ja käytäntöä niin, että opiskelija hahmottaa teemakokonaisuudet. Käytännön case-esimerkeissä painotetaan uusimpia kuulumisia markkinoinnin saralta. Opiskelun lähtökohtana ovat opiskelijan vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet. Kurssilla käsiteltäviä asioita kannustetaan pohtimaan oman arjen näkökulmasta. Edellyttää tietokoneen käyttökokemusta sekä auttavia Powerpoint-taitoja. Lisäksi opiskelijan toivotaan tutustuneen johonkin suurista sosiaalisen median palveluista: Facebook, YouTube, Instagram.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)*Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Markkinointitradenomi Lauri Hannola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 10.30 - 15.30

Syyslukukausi: 13.9.2020 - 27.9.2020 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 144,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit