Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3101004 Aloittava yrittäjä - Myyntitaitojen perusteet

Myyntitaitojen peruskurssi alaa aloittaville tai aloittamista suunnitteleville opiskelijoille. Rohkeudesta ja pelosta verkostoihin, toimialoista asiakkuuksiin, hissipuhetta unohtamatta. Edellyttää tietokoneen käyttökokemusta sekä auttavia Powerpoint-taitoja.

*Aloittelevalle yrittäjälle, yrittäjäksi ryhtymistä suunnittelevalle tai yrityksen myynnistä vastaavalle suunnattu myynnin peruskurssi. Opetus etenee teemallisesti: torjunnan pelko ja myyjän rohkeus, verkostot, hissipuhe, erilaiset toimialat, asiakkuudet (b2c, b2b, yhteiskunnalliset asiakkaat), huippumyyjän ominaisuudet ja myyntityylit (esim. social selling). Yhdistämme teoriaa ja käytäntöä niin, että opiskelija hahmottaa teemakokonaisuudet. Käytännön case-esimerkeissä painotetaan uusimpia kuulumisia myyntityön saralta. Opiskelun lähtökohtana ovat opiskelijan vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet. Kurssilla käsiteltäviä asioita kannustetaan pohtimaan oman arjen näkökulmasta. Edellyttää tietokoneen käyttökokemusta sekä auttavia Powerpoint-taitoja.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)*Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Markkinointitradenomi Lauri Hannola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.30 - 15.30

Syyslukukausi: 5.12.2020 - 19.12.2020 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 144,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit