Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103024 Piirustuksen alkeet

Piirustuksen iltakurssilla työskennellään havainnosta ja opit näkemään asioita sellaisina kuin ne ovat. Harjoitustehtäviä, eri piirustustekniikoita ja keinoja havainnon välittämiseen. Henkilökohtaista ohjausta ja yhteispalautteita. Kurssilla tarvittavat materiaalit sisältyvät kurssin hintaan. 

* Harjoittelun myötä opit katsomaan myös työtäsi ja tekemään itse valintoja ja korjauksia. Kurssilla edetään pikkuhiljaa jälkien ja pinnan tutkimiseen, sommitteluun, kokeileviin sekatekniikkoihin ja omien aiheiden toteuttamiseen. Tavoitteena on hakea omaa ilmaisua ja löytää, miksi piirtäminen on tärkeätä. Oma A5-A4 kierrelehtiö ja luottokynä ovat hyviä muistiinpanoihin, nopeisiin harjoituksiin ja kotitehtäviin. Esimerkkejä opettajan taiteellisesta työstä: www.mikakarhu.com


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. *Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. 

Opettaja: TaT, kuvataiteilija Mika Karhu

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila/Taide 414, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.15 - 20.15

Syyslukukausi: 14.9.2020 - 19.10.2020 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 180,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit