Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202012 Ruostuneen perusruotsin tehokertaus 1

Onko koulussa oppimasi perusruotsi pahasti ruosteessa? Ajankohtainen oppikirja tempaa meidät mukaansa mielenkiintoiselle matkalle eri kaupunkeihin Suomessa ja aktivoi ilmaisemaan itseämme ruotsiksi kysymyksiä tehdessä, kuvaillessamme mm. säätä ja juhlia sekä asioidessamme ravintolassa, torilla ja lippuluukulla. Kurssin tärkein tavoite on puhe- ja kuuntelutaidon aktivointi arkielämän käyttötilanteita varten, mutta myös peruskieliopin kertaaminen selkeiden tehtävien avulla. Opetuskielenä ruotsi ja tarvittaessa suomi. Oppikirja: Häng med! 1 (Nevalainen, Tamminen-Parre, Votkin; kustantaja Finn Lectura) kpl 6-10.

Huom! Opetusta ei ole 19.2.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info

Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa. 

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: FM Maria Paavonsalo

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 209, 2. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00-18.30

Kevätlukukausi: 15.1.2020 - 8.4.2020 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 121,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit