Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208025 Italian kieli lautasella

Huomio kaikki italian kielen ja ruokakulttuurin fanit! Tässä on makoisa mahdollisuus käyttää italiaa käytännön tilanteissa, kun syvennymme ruokasanastoon, teemme ruokaa yhdessä syntyperäisen opettajan kanssa kuuluisista ja erikoisimmistakin resepteistä sekä nautimme aikaansaannoksistamme ruokapöydässä rennosti italiaksi rupatellen. Ensimmäisellä kerralla valmistamme alkupaloja kuten bruschette, toisella kerralla primi piatti kuten risotto alla milanese, kolmannella kerralla pääruokaa kuten saltimbocca alla romana ja viimeisellä kerralla makeat jälkiruoat kuten cantucci ja juustot kruunaavat italialaisten makujen maailman. Kurssi sopii kaikille noin 3-4 vuotta italiaa opiskelleille ja opetuskielenä on pääasiassa italia. Ota mukaasi myös esiliina ja kuljetusrasiat mahdollisen ruokahävikin välttämiseksi.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info

Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa. 

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: FM Melania Messina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Rudolf Steiner-koulu, Lehtikuusentie 6, 00270

Päivä ja kello: Ti: 17.00-19.30

Kevätlukukausi: 5.5.2020 - 26.5.2020 (12 oppituntia)

Hinta sisältää ruoat: 94,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit