Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301176 Spiraalistabilaatio B

Spiraalistabilaatio on kliinisesti tutkittu tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusmenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää kehoa tukevia ja kannattavia lihasryhmiä. Harjoittelu tapahtuu pystyasennossa kevyellä vastuksella lähinnä olkavarren ja jalan ojennussuuntaisilla liikkeillä, joilla pyritään kehittämään hartiakaaren ja lannerangan hallintaa. Tunti etenee hitaasti; tavoitteena on ottaa pala palalta haltuun metodin perusteet. Harjoittelun kuormitusta voi vaihdella toimintakyvyn mukaisesti, joten se soveltuu erilaisiin tarpeisiin. SPS-menetelmästä ovat hyötyneet muun muassa erilaisista selän ongelmista, polven- ja lonkan kulumista sekä olkanivelen kivuista kärsivät. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Ojala, Mika

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 15.55-16.55

Kevätlukukausi: 3.3.2020 - 7.4.2020 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 62,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit