Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1104008 Joogatarvike-kurssi

Opi valmistamaan ikiomia, kestäviä ja ekologisia apuvälineitä joogaan! Kurssilla valmistetaan joogassa käytettävä joogabolsteri eli putkityyny. Lisäksi voit ommella tai saada ohjeet valmistaa muita joogan apuvälineitä, kuten joogamaton kuljetuskassi, tukityyny tai joogavyö. Kankaina käytetään luonnonmateriaaleja; puuvillaa tai pellavaa. Joogabolsterin täytteenä käytetään tattariakanoita, hyvin muokkaantuvaa luonnonmateriaalia. Ommellessa opetellaan monia hyödyllisiä vaiheita, kuten vetoketjun ompelu kahdella eri tavalla sekä pussisauman ompelu. Materiaalimaksu noin 35€ riippuen käytettävistä kankaista tai hanki tarvikkeet itse kurssikirjeen ohjeen mukaan.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Teacher: Erna Strang

Number of places: Maximum number of course participants 12, There are available places on the course.

Name of course location: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Sa: 10.30 - 15.30

Autumn term: 24.10.2020 - 24.10.2020 (6 Lessons)

Kurssimaksu (ei sisällä materiaaleja): 48,00 €

Registration begins: 1.6.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject