Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104008 Joogatarvike-kurssi

Opi valmistamaan ikiomia, kestäviä ja ekologisia apuvälineitä joogaan! Kurssilla valmistetaan joogassa käytettävä joogabolsteri eli putkityyny. Lisäksi voit ommella tai saada ohjeet valmistaa muita joogan apuvälineitä, kuten joogamaton kuljetuskassi, tukityyny tai joogavyö. Kankaina käytetään luonnonmateriaaleja; puuvillaa tai pellavaa. Joogabolsterin täytteenä käytetään tattariakanoita, hyvin muokkaantuvaa luonnonmateriaalia. Ommellessa opetellaan monia hyödyllisiä vaiheita, kuten vetoketjun ompelu kahdella eri tavalla sekä pussisauman ompelu. Materiaalimaksu noin 35€ riippuen käytettävistä kankaista tai hanki tarvikkeet itse kurssikirjeen ohjeen mukaan.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Erna Strang

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.30 - 15.30

Syyslukukausi: 24.10.2020 - 24.10.2020 (6 oppituntia)

Kurssimaksu (ei sisällä materiaaleja): 48,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit