Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1104008 Joogatarvike-kurssi

Opi valmistamaan ikiomia, kestäviä ja ekologisia apuvälineitä joogaan! Kurssilla valmistetaan joogassa käytettävä joogabolsteri eli putkityyny. Lisäksi voit ommella tai saada ohjeet valmistaa muita joogan apuvälineitä, kuten joogamaton kuljetuskassi, tukityyny tai joogavyö. Kankaina käytetään luonnonmateriaaleja; puuvillaa tai pellavaa. Joogabolsterin täytteenä käytetään tattariakanoita, hyvin muokkaantuvaa luonnonmateriaalia. Ommellessa opetellaan monia hyödyllisiä vaiheita, kuten vetoketjun ompelu kahdella eri tavalla sekä pussisauman ompelu. Materiaalimaksu noin 35€ riippuen käytettävistä kankaista tai hanki tarvikkeet itse kurssikirjeen ohjeen mukaan.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Lärare: Erna Strang

Antal platser: Maximalt antal platser 12, Lediga platser.

Undervisningsställe: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Dag och klocktid: lör.: 10.30 - 15.30

Hösttermin: 24.10.2020 - 24.10.2020 (6 lektioner)

Kurssimaksu (ei sisällä materiaaleja): 48,00 €

Anmälningstiden börjar: 1.6.2020 10:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne