Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1208000 Italian alkeet A

Ei opetusta 12.10.

Aloita matkasi kiehtovaan italian kieleen ja kulttuuriin kannustavassa seurassa ja ajankohtaisen, innostavan oppikirjan avulla! Tähtäämme sellaisen peruskommunikointitaidon saavuttamiseen, josta on iloa ja hyötyä mm. matkoilla tai jokapäiväisissä tilanteissa. Opiskelemme mm. tervehdyksiä, kysymyksiä, itsestä kertomista, lukusanoja, kellonaikoja sekä perusrakenteita kuten artikkeleita, verbien taivutusta ja substantiivien sukua ja lukua. Samalla opimme italialaisten erilaisista viestintätavoista ja piipahdamme nojatuolimatkaillen Italian eri maakunnissa. A presto! Oppikirja: Si parte! 1 Italiaa aikuisille (Daghetti, Veikkolainen; kustantaja Finn Lectura) kpl 1-3.


Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Teacher: Kärkkäinen Sirpa

Number of places: Maximum number of course participants 20, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Opetustila/ATK 114, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Mo: 17.00 - 18.30

Autumn term: 7.9.2020 - 30.11.2020 (24 Lessons)

Price: 123,00 €

Registration begins: 1.6.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject