Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301080 Movement Intelligence: jalat talvikuntoon

Kurssilla tarjotaan jaloille epätavanomaisia kokemuksia ja sotketaan totuttuja liikeratoja. Näin keholle syntyy mahdollisuus muuttaa olemassa olevaa liikekaavaa, mikä vaikuttaa koko kehon liikkeeseen ja linjaukseen. Tavoitteena on parantaa jalkojen verenkiertoa, vetreyttää jalkapohjien lihaskalvoja ja vakauttaa tasapainoa. Liikkuminen on lempeää ja liikkeitä pystyy itse säätelemään, joten kurssi sopii kaikille, myös nivel- ja selkäongelmaisille.

* Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.

Movement Intelligence eli Liikeäly perustuu Feldenkrais-menetelmään. Muutosvälineinä käytetään oman kehon lisäksi palloja, kankaita ja seinää. Kurssipäivään sisältyy 15 min tauko. SAAPUMISOHJEET Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Opettaja: Tarvonen Sirpa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00 - 13.15

Syyslukukausi: 7.11.2020 - 7.11.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 39,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit