Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

5102017 Tee-se-itse Viherseinä (DIY)

Haluatko rakentaa itse viherseinän, vertikaalisen sisäpuutarhan, vesiviljelyjärjestelmän tai hankkia valmiin järjestelmän? Käymme läpi useita valmiita järjestelmiä, niiden ominaisuuksia ja eroja. Käymme läpi myös käytännön esimerkeillä vaihtoehtoja oman rautakauppatarvikkeilla rakennettavan tee-se-itse (DIY) viherseinä- ja vesiviljelyjärjestelmän rakentamiseen. Kurssin jälkeen osaat suunnitella ja rakentaa vesiviljelyjärjestelmän ja siihen perustuvan viherseinän.

*Tällä kurssilla opit, mitä tarkoittaa valmiin viherseinäjärjestelmän hankinta tai oman järjestelmän rakentaminen ja käyttö. Kurssin aikana voidaan ratkoa myös osallistujien tarpeita, ajatuksia ja ideoita oman järjestelmän toteutuksen osalta. Edellisen päivän kurssilla käsitellään tarkemmin vesiviljelyn käyttöä ruoka- ja viherkasvien kasvatukseen.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Opettaja: Jouni Spets

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 11.00 - 14.30

Syyslukukausi: 15.11.2020 - 15.11.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 32,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit