Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3303058 Vapaudu kirjoittajana -verkkokurssi (kirjoittaminen)

Vapaudu kirjoittajana -verkkokurssi tarjoaa virikkeitä kirjoittajana vapautumiseen. Pyrkimys on avata kirjoittamista ehkäiseviä lukkoja ja rohkaista kirjoittamaan. Kurssi muodostuu neljästä teemallisesta oppimisjaksosta, kirjoitusharjoituksista ja opettajan palautteen ohella yhteisistä palautekeskusteluista. Oheislukemistona on Lupa kirjoittaa - opas luovaan tieteelliseen kirjoittamiseen (Yliraudanjoki, 2016, BoD). Kurssi edellyttää aktiivista työskentelyä kurssiviikoilla. Kurssiin sisältyy 12 t ohjattua verkko-opetusta ja 2 t opettajan antamaa kirjallista palautetta / opiskelija. Kurssia ei voi maksaa kulttuuriedulla.

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Yliraudanjoki, Virpi, KT, kirjoittajakouluttaja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 00.00-00.00 Pe: 00.00-00.00

Kevätlukukausi: 6.4.2020 - 30.4.2020 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 120,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit