Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1105189 Aikuinen-lapsi tanssi ja sirkus (1,5–3 v)

Ei opetusta 10.4. ja 1.5.

Tällä kurssilla nautitaan yhdessä tanssimisesta, temppuilemisesta ja liikkumisesta monipuolisesti. Tunti aloitetaan lämmittävillä piiri- ja yhteistansseilla, joiden tavoitteena on kehittää lapsen perusliikuntataitoja, koordinaatiota sekä rytmitajua. Lisäksi tehdään aikuisen ja lapsen hauskoja yhteisiä sirkustemppuja, joiden innoittajana toimivat muun muassa eri eläimet. Tunnilla kokeillaan myös paljon erilaisia välineitä, lorutellaan sekä harjoitellaan taikavenytyksiä ja rentoutumista. Kurssille voi osallistua lapsen kanssa esimerkiksi äiti, isä, kummi, mummi, vaari tai muu lapselle tärkeä aikuinen. Kurssi sopii aikuiselle ja 1,5–3-vuotiaalle lapselle; aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Aikuinen ilmoittautuu kurssille; myös lapsen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. Jos haluat osallistua kurssille useamman kuin yhden lapsen kanssa, ota yhteyttä toimistoon ennen kurssille ilmoittautumista.

Aikuinen-lapsi -tanssikurssien tavoitteena on tarjota liikkumisen iloa, edistää lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja vahvistaa myös aikuisen kehonhallintaa. Yhdessä liikkuminen auttaa ennen kaikkea kehittämään aikuisen ja lapsen välistä suhdetta. Kursseja löytyy eri-ikäisille vauvoille, taaperoille ja lapsille. Aikuinen–lapsi -tanssikurssit sopivat vasta-alkajille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssit tarjoavat liikuntaa sekä lapsille että aikuisille, joten kaikkien osallistujien kannattaa varustautua liikuntaan sopivin vaattein. Muista varusteista mainitaan kurssikohtaisesti; tarkempia tietoja voi tiedustella kurssin opettajalta.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Registration begins: 25.11.2019 10:00:00

Teacher: Rignell, Jenna

Number of places: Maximum number of course participants 10, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Date and time: Friday: 10.20-11.05

Spring term: 17.1.2020 - 8.5.2020 (15 Lessons)

105 € / lapsi ja aikuinen: 105,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject