Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1105005 Salsa alkeet A / Salsa Beginner Course A

Kurssilla harjoitellaan salsan rytmiä ja peruskuvioita sekä käsien, hartioiden ja lantion käyttöä. Tunnin päätteeksi harjoitellaan pieni ja hauska tanssisarja. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Alkeistason kurssi, aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

This course focuses on basic salsa steps with arm coordination. Well practice how to use and move shoulders and hips, and finish the class with a short and fun choreography. Teaching languages are English and Finnish. The course is suitable for beginners, no previous experience is needed

*If contact teaching is not possible, this course will be cancelled or postponed (if possible).

SAAPUMISOHJEET Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Lärare: Brevett-Tirronen Hazel

Antal platser: Maximalt antal platser 14, Kursen är fullsatt. Du kan anmäl dig till reservplats..

Undervisningsställe: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Dag och klocktid: mån.: 19.05 - 20.05

Hösttermin: 21.9.2020 - 7.12.2020 (16 lektioner)

Kursavgift: 136,00 €

Anmälningstiden börjar: 1.6.2020 10:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne