Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105191 Aikuinen-lapsi tanssi (1-2 v) viikonloppukurssi

Viikonloppukurssi - Weekend course

Musiikki houkuttelee hytkymään, tanssimaan ja ilmaisemaan itseään kehollisesti. Tanssi on hauska ja liikunnallinen tapa olla yhdessä, kehittää koordinaatiota, rytmitajua ja kuntoa. Harjoittelemme myös taikavenytyksiä ja rentoutumista. Aikuinen ilmoittautuu kurssille; myös lapsen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen

Aikuinen-lapsi -tanssikurssien tavoitteena on tarjota liikkumisen iloa, edistää lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja vahvistaa myös aikuisen kehonhallintaa. Yhdessä liikkuminen auttaa ennen kaikkea kehittämään aikuisen ja lapsen välistä suhdetta. Kursseja löytyy eri-ikäisille vauvoille, taaperoille ja lapsille. Aikuinen-lapsi -tanssikurssit sopivat vasta-alkajille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssit tarjoavat liikuntaa sekä lapsille että aikuisille, joten kaikkien osallistujien kannattaa varustautua liikuntaan sopivin vaattein. Muista varusteista mainitaan kurssikohtaisesti; tarkempia tietoja voi tiedustella kurssin opettajalta.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Rignell, Jenna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00-10.45

Kevätlukukausi: 9.5.2020 - 9.5.2020 (1 oppituntia)

9 € / lapsi ja aikuinen: 9,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit