Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1207041 Kertaa, kuuntele ja puhu espanjaa etänä

Ei ohjausta viikolla 8.

Tervetuloa harjoittamaan ja parantamaan espanjan kielitaitoasi etänä, jolloin saat joka viikko uuden aiheen harjoituksineen ja voit opiskella juuri silloin kuin itsellesi sopii! Kertaamme ja syvennämme suomalaisille haastavimpia rakenteita, kuten subjunktiivia, passiivia ja menneitä aikamuotoja. Erilaisten audiomateriaalien avulla kehitämme kuullun ymmärtämistä sekä verestämme ja laajennamme sanavarastoa. Vapaamuotoisista kirjoitustehtävistä saat henkilökohtaista palautetta. Halukkaille on lisäksi mahdollisuus harjoitella puhetaitoa joka toinen viikko yhden tunnin livenä Zoom-yhteyden avulla. Kurssi sopii hyvin jatkoksi myös syksyn opiskelijoille, koska materiaali on täysin uusi. Oppimisalustana on helppokäyttöinen Moodle, johon käyttäjätunnus ja salasana lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Puhakka, Hanna, FM

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 00.00-00.00

Kevätlukukausi: 20.1.2020 - 3.4.2020 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 106,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit