Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105199 Seniorilattari alkeet/alkeisjatko

Ei opetusta 20.2. ja 9.4.

Kurssilla opetellaan perusaskeleet salsaan, sambaan, merengueen, cha cha cha:han, rumbaan, bachataan ja jiveen. Yhtä tanssia harjoitellaan noin 4 viikkoa. Tunneilla tanssitaan rivilattaria, joten paria ei tarvita. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin lajiin jo aiemmin tutustuneille sekä kaikille latinalaistansseista kiinnostuneille senioreille, myös miehille. Myös muut kuin seniorit ovat tervetulleita kurssille!

Tanssia senioreille -kurssit sopivat iäkkäämmille tanssijoille, niin naisille kuin miehillekin. Seniorilattaritunneilla tanssitaan latinalaistansseja soolona, joten paria ei tarvita. Sopivia kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille. Tanssin talon pukuhuoneisiin pääsee aikaisintaan 15 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Jokivuori, Kristiina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Tanssin talo (Kaapelitehdas), Tallberginkatu 1C / 122, 00180 Helsinki

Päivä ja kello: To: 15.30-16.30

Kevätlukukausi: 23.1.2020 - 23.4.2020 (16 oppituntia)

95 € eläkeläiset ja yli 63-vuotiaat, muut 108 €: 108,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit