Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104003 Suomalainen sukkaperinne ja intarsiatekniikat

Tutustu yhden illan neulekurssilla suomalaiseen sukkaperinteeseen kansanomaisista malleista kansallisromantiikan kautta nykypäivään. Luennon jälkeen saat kädestä pitäen opastusta intarsiatekniikan neulontaan. Intarsiatekniikalla neliökuvioiden teko on helppoa ja vaikkapa sukanvarren kuvion voi tehdä eriväriseksi taka- ja etupuolelta. Ota vähintään kolmea eri väristä neulelankaa mukaan – esimerkiksi Novitan Nalle-lanka – ja lankaan sopivat sukkapuikot. Opettaja on julkaissut useita teoksia neulonnasta, virkkauksesta, värjäyksestä ym. saatavilla mm. https://www.tetridesign.com/.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be cancelled or it postponed if it’s possible)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Anna-Karoliina Tetri

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 17.15 - 20.15

Syyslukukausi: 22.10.2020 - 22.10.2020 (4 oppituntia)

Kurssimaksu (ei sisällä materiaaleja): 30,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit