Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

4030330 Strateginen johtaminen (7 op/Vaasan yliopisto)

Huomaa koulutuksen kokonaishinta!

Alustava ohjelma, tiedot tarkentuvat viimeistään elokuussa.

Hinta: yksittäinen opintojakso 290 € (240 € ilmoittautuessa ja 50 € rekisteröityessä yliopistolle). Opintojakso sisältyy opintokokonaisuuden maksuun.

Aika: vk 10 – 19, verkko-opinnot Moodlessa 

Opettaja: Tero Vuorinen

Tavoite: Kurssin suoritettuaan opiskelijat osaavat strategisen johtamisen peruskäsitteet ja tuntevat strategisen johtamisen erilaisia koulukuntia, työkaluja ja menetelmiä. Kurssi antaa valmiudet strategisen aseman analyysin tekemiseen, strategian valintaan sekä strategia toimeenpanoon. Kurssi kehittää opiskelijoiden liiketoiminnan ymmärrystä sekä kriittistä ajattelua ja analyyttisyyttä, ongelmanratkaisutaitoa, yhteistyö-, kommunikointi- ja viestintätaitoja sekä suunnitelmallisuutta ja päätöksentekokykyä. 

Sisältö: Kurssilla tarkastellaan yrityksen sisäisten prosessien sovittamista ympäröivän liiketoimintaympäristön lainalaisuuksiin, resurssien ja osaamisen kehittämistä sekä yrityksen ja sen sidosryhmien vuorovaikutusta. Kurssin luennoilla perehdytään laajasti strategisen tutkimuksen teoriaan soveltaen sitä käytännön esimerkkeihin.

Suoritustapa: verkkoluennot 26 h, harjoitustyöt n. 10 kpl, jotka palautetaan Moodleen. Tehtävien palautukselle on deadline. 

Oppimateriaalit

1. Vuorinen, Tero (2013). Strategiakirja – 20 työkalua. Talentum. tai vaihtoehtoisesti, Exploring Strategy – Text and Cases (2017), Johnson, G, Whittington, R., Scholes, K. Angwin, D ja Regnér, P
2. artikkelikokoelma (löytyy kurssin Moodle-sivustolta).

Kirjallisuus on lainattavissa esim. Tiedekirjasto Tritoniasta. Lisätietoa kirjastopalveluista.


Avoimen yliopiston peruutusehdot

  • Opintopaikan voi perua maksutta 14 päivää ennen opintojen alkua. Jos opintomaksu on maksettu, summa palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle.
  • Opisto perii koko opintomaksun, jos peruutus tulee alle 14 päivää ennen opintojen alkamista, tai jos et peru opintoja ja jätät paikan käyttämättä.
  • Huom! Liittojen jäsenet: Opisto perii täyden, alentamattoman, opintomaksun, jos peruutus tulee myöhässä tai jätät paikan käyttämättä.
  • Opintomaksu palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle, jos opisto peruuttaa koulutuksen.

Huom! Jos olet Ammattiliitto Pro ry:n jäsen, voit ilmoittautua ja jättää opinnot kokonaan maksamatta. Tarkastamme jäsenyytesi elo-syyskuussa ja lähetämme sitten sinulle uuden laskun. Jos olet jäsen, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoriville "Pro". Paikkoja on rajoitetusti.

Kuuluu kokonaisuuteen:
4030300: Johtaminen ja organisaatiot, perusopinnot (26 op/Vaasan yliopisto)

Opettaja: Tero Vuorinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Kevätlukukausi: 8.3.2021 - 16.5.2021

Kurssimaksu ilmoittautuessa (yliopiston osuus maksetaan erikseen): 240,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit