Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103222 Akryylimaalausta A:sta Ö:hön

Ei opetusta 24.2.

Opi maalaamaan nopeasti kuivuvalla, vesiohenteisella akryylivärillä. Kerta- ja kerrosmaalaus, massojen tai kollaasitekniikoiden yhdistely on helppoa, samoin eri pohjamateriaalien käyttö. Myös työskentelyä havainnosta. Aiheet ja teemat osin opettajalta, osin omia. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneille maalareille. Kurssikirje.

*Maalaamme vaihtelevia aiheita ja kokeilemme erilaisia näkökulmia maalaamiseen. Työskentelyä omista aiheista sekä opettajan alustamista teemoista. Keskitymme nopeasti kuivuvaan, vesiohenteiseen akryyliväriin, joka sopii kaikkiin maalaustekniikkoihin ja useimmille pohjamateriaaleille, kuten paperi, puu ja kangas. Kurssilla kokeillaan mm. kuullotusta, kertamaalaustekniikoita, täytemassoja, kollaasitekniikoita, sivellin- sekä veitsitekniikkaa sekä piirustuksen ja maalauksen yhdistelemistä. Piirustus- ja luonnostelutarvikkeet kuuluvat kurssin hintaan. Opistolla on myös jonkin verran akryylivärejä luonnosteluun. Hankittavista materiaaleista ja kurssin sisällöstä kurssikirje. Esimerkkejä opettajan taiteellisesta työstä: http://www.jonnajohansson.net/.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. Opettaja: KuM, Taidemaalari Jonna Johansson

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila/Taide 414, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.30 - 19.45

Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 7.4.2021 (36 oppituntia)

Kurssimaksu: 284,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit