Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1103224 Maalauskoulu United B

Ei opetusta 

Työpajatyyppinen maalauskurssi, jossa työskennellään vapaasti eri välineillä ja materiaaleilla. Aiheet ja teemat omia ja opettajan ehdottamia – ryhmän toiveiden mukaan. Painopiste osaamisen ja ilmaisun kehittämisessä ja uuden kokeilemisessa. Yksilöllistä ohjausta, myös alkeista aloittaen. Osa luonnostelu-, kokeilu- ja pohjustusmateriaaleista kuuluu kurssin hintaan. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille.

*Maalauskoulu on jo perinteinen matalan kynnyksen kurssi. Kurssilla työskennellään työpajan tapaan omien ja annettujen aiheiden pohjalta. Opetus on henkilökohtaista ja keskittyy kunkin opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin oman ilmaisun ja osaamisen kehittämisessä. Yhteisiä alustuksia eri teemoista, tekniikoista ja taidehistoriasta - myös ryhmän toiveiden mukaan. Välineistä käytämme erityisesti akryyli-, öljy- ja pastellivärejä ja teemme erilaisia materiaalikokeiluja. Yhteisiä töiden tarkastelusessioita ja näyttelyitä. Voidaan sopia myös näyttelykierros sopivana viikonlopun päivänä. Osa luonnostelu- ja pohjustusmateriaaleista sisältyy kurssin hintaan. Maalauskoulu United A ja B-ryhmäläiset voivat paikata poissaoloja osallistumalla toisen kurssin tunneille. Esimerkkejä opettajan taiteellisesta työstä www.merjasdg.netTämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Teacher: TaM, Taidemaalari Merja Salonen Di Giorgio

Number of places: Maximum number of course participants 14, There are available places on the course.

Name of course location: Opetustila/Taide 524, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Th: 17.15 - 19.30

Spring term: 8.4.2021 - 27.5.2021 (24 Lessons)

Price: 205,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject