Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1103224 Maalauskoulu United B

Ei opetusta 

Työpajatyyppinen maalauskurssi, jossa työskennellään vapaasti eri välineillä ja materiaaleilla. Aiheet ja teemat omia ja opettajan ehdottamia – ryhmän toiveiden mukaan. Painopiste osaamisen ja ilmaisun kehittämisessä ja uuden kokeilemisessa. Yksilöllistä ohjausta, myös alkeista aloittaen. Osa luonnostelu-, kokeilu- ja pohjustusmateriaaleista kuuluu kurssin hintaan. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille.

*Maalauskoulu on jo perinteinen matalan kynnyksen kurssi. Kurssilla työskennellään työpajan tapaan omien ja annettujen aiheiden pohjalta. Opetus on henkilökohtaista ja keskittyy kunkin opiskelijan yksilöllisiin tarpeisiin oman ilmaisun ja osaamisen kehittämisessä. Yhteisiä alustuksia eri teemoista, tekniikoista ja taidehistoriasta - myös ryhmän toiveiden mukaan. Välineistä käytämme erityisesti akryyli-, öljy- ja pastellivärejä ja teemme erilaisia materiaalikokeiluja. Yhteisiä töiden tarkastelusessioita ja näyttelyitä. Voidaan sopia myös näyttelykierros sopivana viikonlopun päivänä. Osa luonnostelu- ja pohjustusmateriaaleista sisältyy kurssin hintaan. Maalauskoulu United A ja B-ryhmäläiset voivat paikata poissaoloja osallistumalla toisen kurssin tunneille. Esimerkkejä opettajan taiteellisesta työstä www.merjasdg.netTämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Lärare: TaM, Taidemaalari Merja Salonen Di Giorgio

Antal platser: Maximalt antal platser 14, Lediga platser.

Undervisningsställe: Opetustila/Taide 524, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Dag och klocktid: tors.: 17.15 - 19.30

Vårtermin: 8.4.2021 - 27.5.2021 (24 lektioner)

Kursavgift: 205,00 €

Anmälningstiden börjar: 30.11.2020 10.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne