Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

5102057 CEVNI-kurssi

CEVNI:n eli Euroopan sisävesisääntöjen (Code Européen des Voies de Navigation Intérieure) tuntemus on edellytyksenä Euroopan joissa ja kanavissa liikkumiselle. Suoritetun tutkinnon perusteella voi Merenkulkulaitokselta hakea Kansainväliseen Huviveneen Kuljettajan Pätevyyskirjaan (I) -merkintää, mikä oikeuttaa liikkumaan Euroopan sisävesillä. Kurssilla käydään lävitse sisävesien kulkusäännöt, sisävesillä käytettävät alusten valot, merkkikuviot ja äänimerkit samoin kuin sisävesillä käytettävät vesiliikennemerkit, väylämerkit ja -opasteet, liikennevalo-opasteet sekä muut merkit.

Oppikirjana käytetään Suomen Purjehdus ja Veneily SPV:n tuottamaa CEVNI-oppikirjaa. Oppikirja ei sisälly kurssin hintaan. Oppikirja on välttämätön, koska tutkintokysymyksiin saa vastata CEVNI-oppikirjan avulla. Tämä yhden illan mittainen kurssi sisältää Cevnin periaatteiden opetuksen sekä oppikirjaan perehtymisen ennen tutkintoa.

CEVNI-tutkinto, jonka kesto on max 60 minuuttia, sisältyy kurssiin ja pidetään kurssin yhteydessä. Tutkintopalaute annetaan välittömästi tutkinnon päätyttyä. Tutkintomaksu (25 €) ei sisälly kurssimaksuun.

SPV lähettää tutkintomaksuun sisältyvän Cevni-todistuksen postitse.MERENKULUN KURSSIT

Opettajana toimii veneilykouluttaja Mika Piiroinen. Lisätietoja mika.piiroinen@purjehdus.net tai 0400 845 545. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, jotta kurssin opettaja voi lähettää viime hetken kurssi-informaatiota ja ohjeita. Kurssimaksuun eivät sisälly kurssikirjat, -kartat ja karttatyöskentelyvälineet. 

Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Opettaja: Piiroinen Mika

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 18.00 - 20.30

Kevätlukukausi: 19.4.2021 - 19.4.2021 (3 oppituntia)

Kurssimaksu: 60,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit