Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1103221 Öljyvärimaalaus – Perusmuotojen kautta ilmaisuun

Ei opetusta 23.2.

Maalauskurssilla opitaan öljyvärien käyttöä, erilaisia maalaustekniikoita, sommittelua ja kehitetään omaa ilmaisua peruselementeistä lähtien. Omia ja opettajan antamia aiheita, myös havaintopohjaista harjoittelua ja työpajamaista työskentelyä. Hyödynnetään vesiohenteisia värejä alusmaalauksessa. Luonnostelumateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssikirje.

* Öljyvärimaalauskurssilla pääteemana on oman ilmaisun kehittäminen alkaen yksinkertaisista lähtökohdista. Perusmuodot ja päävärit ovat maalauksen ydin. Etenemme asteittain moninaistuvaan muotokieleen ja runsaampaan värien käyttöön, koska "on mielekkäämpää lisätä kuin poistaa". Kurssilla työskennellään osin opettajan antamista aiheista, osin omista ideoista. Työt voi toteuttaa öljy- tai akryylivärein tai vaikkapa hyödyntäen akryylin nopeaa kuivumista aloituksessa, vaikka pääosa työstä maalataan öljyvärillä. Kurssi soveltuu kaikille kuvataiteesta kiinnostuneille. Luonnosmateriaalit sisältyvät kurssin hintaan.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Teacher: Taidemaalari Kimmo Tolin

Number of places: Maximum number of course participants 14, There are available places on the course.

Name of course location: Opetustila/Taide 524, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Tu: 17.15 - 19.30

Spring term: 19.1.2021 - 30.3.2021 (30 Lessons)

Price: 240,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00 (Registration begins in 2 days)

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject