Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1103264 Valokuvauksen jatkokurssi

Kurssi kokoontuu la 30.3., ti 6.4., la 17.4. ja ti 20.4.

Kurssi jo perusteita hallitseville kuvaajille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan valokuvauksesta erilaiset vaihtelevat kuvausympäristöt ja -tilanteet huomioiden. Esimerkkien ja tehtävien avulla laajennetaan omaa osaamista sommittelemisesta, kameratekniikasta ja valonkäytöstä. Kurssin viimeisellä kerralla käsitellään syntyneitä kuvia ja koostetaan niistä kuvasarjoja. Tämä on hyödyllistä kaikille, jotka haluavat esimerkiksi portfoliota tai sosiaalista mediaa varten opetella yhdistelemään kuvia mielenkiintoisesti. 

*Kurssilla paneudutaan muun muassa siihen, miten kameran säädöistä, ympäristön vallitsevasta valosta ja  salamasta voidaan saada enemmän irti pimeän vuodenajan haastavissa olosuhteissa. Opettaja perehdyttää kuvankäsittelyyn Adobe Lightroom CC Classic-ohjelmalla. Opiskelijat saavat kurssin luentomateriaalit omaan käyttöönsä. Opiskelijalla tulee olla koko kurssin ajan käytössään digitaalinen järjestelmäkamera, jo ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. Teacher: TaK, mediaopettaja Olli-Pekka Saukkoinen

Number of places: Maximum number of course participants 14, There are available places on the course.

Name of course location: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Tu: 17.00 - 20.00 Sa: 11.00 - 14.00

Spring term: 30.3.2021 - 20.4.2021 (16 Lessons)

Price: 128,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00 (Registration begins in 2 days)

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject