Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103226 Maalaa ihminen – maalauskurssi

Maalauskurssilla opitaan käytäntöjä ja teoriaa ihmisen kuvaamisesta taiteessa. Eri aikoina tärkeitä ovat olleet asennot, eleet, vaatetus, symbolit tai ilmeet. Alustuksia taidehistoriasta nykykuviin, maalaustekniikkaa ja ihmisen kuvauksen alkeita. Maalaa kuva itsellesi tärkeästä henkilöstä tai kenestä vaan. Osa materiaaleista kuuluu kurssin hintaan. Kurssikirje.

*Maalaa ihminen -maalauskurssilla tutustutaan ihmisen kuvaamisen keinoihin ja käytäntöihin maalaustaiteessa. Miten kerrotaan kuvattavan statuksesta, luonteesta tai mielenkiinnon kohteista muotokuvassa? Kuinka paljon muotokuvamaalauksessa ympäristö ja vaatteet kertovat ajasta ja henkilöstä? Mistä eleistä, symboleista ja sommittelun keinoista kuvallinen kieli koostuu? Kurssi koostuu kuvaluennosta, alustuksista ja ennen kaikkea muotokuvien maalaamisesta. Muotokuvan aiheena voi olla kuka vaan, läheinen ihminen, lapsuuden idoli tai teet version historiallisesta työstä. Osa käytettävistä materiaaleista sisältyy kurssin hintaan. Maalaamme vesiohenteisilla väreillä, kuten guassi ja akryyliväri. Tarkemmin kurssikirjeessä. Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. Opettaja: KuM, taidemaalari Niina Räty

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila/Taide 414, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.30 - 14.30

Kevätlukukausi: 23.1.2021 - 6.2.2021 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 120,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit