Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103219 Maalauksen työpajakurssi - Päivämaalarit

Ei opetusta 23.2.

Työpajatyyppistä työskentelyä maalauksen eri tekniikoiden parissa. Värioppia, sommittelua, taidehistoriaa ja materiaalioppia maalaustyöskentelyn ohessa. Yhteisiä aiheita pohjustetaan alustuksilla eri teemoista. Luonnostelutarvikkeet sisältyvät kurssin hintaan. Soveltuu erityisesti jo pitkään maalanneille. 

*Päivämaalausryhmä, jonka opiskelun painopiste on opiskelijoiden oman ilmaisun ja taitojen kehittämisessä. Lyhyillä alustuksilla käsitellään värien käyttöä, sommittelun eri piirteitä ja haetaan inspiraatiota taidehistoriasta sekä nykytaiteesta. Opettaja ehdottaa aiheita ja teemoja, joiden pohjalta opiskelijat voivat kehittää aiheitaan ja ideoitaan. Kurssilla voi työskennellä vapaasti valitsemillaan välineillä, kuten öljy- ja akryyliväri, akvarelli jne. Esimerkkejä opettajan taiteellisesta työstä: http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/1810.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Opettaja: FT, taidemaalari Päivi Eskelinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila/Taide 524, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 11.00 - 13.15

Kevätlukukausi: 19.1.2021 - 13.4.2021 (36 oppituntia)

Kurssimaksu: 278,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit