Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103256 Kuvaa ihomaalauksia UV-valossa

Kurssilla toteutamme UV-herkillä väreillä ihomaalauksia kasvoihin/käsiin. Teokset kuvataan sopivassa poseerauksessa UV-valossa. Efekti on tehokas ja hyödynnettävissä monin eri tavoin. Jälkikäsittelemme kuvat Photoshop CC -ohjelmassa. Tarvitset perustaidot tietokoneen käytössä ja vähän kokemusta kuvankäsittelyssä. Maalit ja muut tarvikkeet sisältyvät kurssin hintaan. 

Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. 

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. Opettaja: TaM Sirpa Kärkkäinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 17.00 - 20.15

Kevätlukukausi: 12.3.2021 - 12.3.2021 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 32,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 5 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit