Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202013 Ruostuneen perusruotsin tehokertaus 1

Ei opetusta 24.2. 

Pohjatietoina noin 1-2 vuotta ruotsia kansalaisopistossa tai ruostuneet peruskoulutiedot

Onko koulussa oppimasi perusruotsi pahasti ruosteessa? Lähde mukaan nojatuolimatkalle eri kaupunkeihin Suomessa ja aktivoidu ilmaisemaan itseäsi ruotsiksi kysymyksiä tehdessä, kuvaillessa mm. säätä ja juhlia sekä asioidessa ravintolassa, torilla ja lippuluukulla. Kurssin tärkein tavoite on puhe- ja kuuntelutaidon aktivointi arkielämän käyttötilanteita varten, mutta myös peruskieliopin kertaaminen selkeiden tehtävien avulla. Opetuskielenä ruotsi ja tarvittaessa suomi. Oppikirja: Häng med! 1 (Nevalainen, Tamminen-Parre, Votkin; kustantaja Finn Lectura) kpl 6-10.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Paavonsalo Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 7.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit