Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202015 Ruostuneen perusruotsin tehokertaus 2 osa 1

Ei opetusta 25.2.

Pohjatietoina keskikoulun, peruskoulun tai lukion C-ruotsi.

Onko ruotsin kielitaitosi kangistunut? Tule tehokertaamaan vanhaa ja päivittämään uutta nojatuolimatkalle Suomeen ja Ruotsiin ja aktivoidu ilmaisemaan itseäsi ruotsiksi erilaisissa käytännön puhetilanteissa sekä kuuntelemaan sujuvammin suomen- ja riikinruotsia. Samalla sanasto laajenee liittyen mm. kuulumisten vaihtoon, työstä kertomiseen, asumiseen ja kierrätykseen sekä joitakin kieliopin keskeisiä asioita, kuten sanajärjestystä, aikamuotoja ja adjektiivien taivutusta, kertautuu. Opetuskielenä on pääasiassa ruotsi. Jatkokurssiksi sopii Ruostuneen perusruotsin tehokertaus 2 osa 2. Oppikirja: Häng med! 2 (Nevalainen, Tamminen-Parre, Votkin; kustantaja Finn Lectura) kpl 1-5.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Paavonsalo Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 17.00 - 19.00

Kevätlukukausi: 14.1.2021 - 11.3.2021 (21 oppituntia)

Kurssimaksu: 108,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit