Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202017 Ruostuneen lukioruotsin tehoaktivointi

Ei opetusta 23.2.

Pohjatietoina lukion A- tai B-ruotsi tai aktiivinen lukion C-ruotsi.

Onko lukioruotsisi vaipumassa unholaan? Tule aktivoimaan keskustelu- ja kuuntelutaitojasi, päivittämään sanastoasi ja virittämään kielioppisi uuteen uskoon monipuolisilla harjoituksilla. Aihepiirit liittyvät mm. asumiseen, vapaa-aikaan ja terveyteen sekä ajankohtaisiin asioihin ja tapahtumiin. Opetuskielenä on pääasiassa ruotsi, kielioppiasiat myös suomeksi. Oppikirja: Grammatik Galleri (Kaunisto, Paasonen, Salonen; kustantaja Otava) valikoiden sekä opettajan materiaali.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Vehmas Kari

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 12.1.2021 - 6.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit