Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202019 Valmennuskurssi valtionhallinnon ruotsin kielitutkintoon

Ei opetusta 23.2.

Pohjatietoina aktiiviset perus- tai keskikoulun tiedot, lukion tiedot tai vastaavat opinnot.

Kurssin tavoitteena on suullisen kielitaidon aktivoiminen, ruotsinkielisen puheen ymmärtämisen kehittäminen sekä kirjallisen ilmaisun, sanaston tuntemuksen ja tekstin ymmärtämisen syventäminen. Kurssi valmentaa hyvän ja tyydyttävän taidon tutkintoihin. Kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa valtionhallinnon kielitutkinto opistolla. Kirjallisen taidon tutkinto koostuu kirjoittamisen ja tekstin ymmärtämisen osakokeista, suullisen taidon tutkinto puhumisen ja tekstin ymmärtämisen osakokeista sekä ymmärtämisen taidon tutkinto puheen ja tekstin ymmärtämisen osakokeista. Kurssin opetuskielinä ovat ruotsi ja jonkin verran suomi (opiskelijoilla pitää olla suomen kielen taito vähintään YKI 3 / B1 tasolla). Ruotsin kielen pohjatietoina tulisi olla aktiiviset perus- tai keskikoulun tiedot, lukion tiedot tai vastaavat opinnot. Opiskelumateriaali ja kahden kotona tehtävän aineen tarkastus sisältyvät hintaan. 

Tutkintomaksu ei sisälly opiston kurssimaksuun vaan opiskelijat maksavat sen itse suoraan Opetushallitukselle. Lisätietoja tutkinnoista: www.oph.fi (Koulutus ja tutkinnot).Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Palmén Johanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.30

Kevätlukukausi: 2.2.2021 - 13.4.2021 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 153,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 5 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit