Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208015 Italian alkeiden jatko A

Ei opetusta 22.2. ja 5.4.

Pohjatietoina n. puoli vuotta tai yksi lukukausi italiaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Jatka matkaasi kiehtovaan italian kieleen ja kulttuuriin kannustavassa seurassa! Opiskelemme mm. matkoilla tai jokapäiväisissä tilanteissa hyödyllisiä kommunikointitaitoja kuten tien ja aikataulujen kysymistä, kahvilassa ja ravintolassa tilaamista. Perusrakenteista harjoittelemme mm. yhdistetyt prepositiot, partitiiviset artikkelit, omistusmuodot sekä c’è ja ci sono -ilmaisujen käyttöä. Samalla opimme italialaisten erilaisista viestintätavoista ja piipahdamme nojatuolimatkaillen Italian eri maakunnissa. Tämän kurssin lähiopetukseen on mahdollista osallistua myös etävälineen, Zoomin, välityksellä, jolloin tarvitset nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Opettaja lähettää sinulle kutsun sähköpostiisi liittyä Zoomiin hieman ennen kurssin alkua. A presto! Oppikirja: Si parte! 1 Italiaa aikuisille (Daghetti, Veikkolainen; kustantaja Finn Lectura) kpl 4-6.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Kärkkäinen Sirpa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 11.1.2021 - 12.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit