Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1208022 La dolce lingua - Kertaa ja syvennä italiaa

Ei opetusta 23.2.

Pohjatietoina noin 4- 5 vuotta kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Oletko jo lukenut Bella Vista 2 tai vastaavan? Alun kertauksen jälkeen jatka matkaasi italian kieleen uutukaisen kirjan johdattamana kehittäen etenkin suullista kielitaitoa ja sujuvuutta. Aiheina ovat mm. italialainen luonto sekä luonnonpuistot lomakohteina, perhe- ja perinnejuhlat sekä ruokaperinteet. Kurssia rikastavat myös ajankohtaiset lehti- ja uutisartikkelit liittyen käsiteltäviin teemoihin, joten niistä on helppo keskustella. Kieliopissa kertaamme passiivimuotojen käyttöä sekä liittokonditionaalia että - futuuria. Uutena harjoittelemme epäsuoran esityksen muodostamista, konjunktiivin imperfektiä ja pluskvamperfektiä. Tämän kurssin lähiopetukseen on mahdollista osallistua myös etävälineen, Zoomin, välityksellä, jolloin tarvitset nettiyhteyden lisäksi laitteen kaiuttimen/kuulokkeet ja mikrofonin. Opettaja lähettää sinulle kutsun sähköpostiisi liittyä Zoomiin hieman ennen kurssin alkua. Oppikirja: Italiano per passione (Imperato, Kuusela ja Meurman; ISBN 9789511334224; kustantaja Finn Lectura 2020) kpl 5-6. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Kärkkäinen Sirpa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila 122, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 18.40 - 20.10

Kevätlukukausi: 12.1.2021 - 6.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 5 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit