Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298604 Viron alkeet etänä

Verkkokurssi

Aiempia pohjaopintoja ei tarvita.

Aloita viron opiskelu vaikka omalta kotisohvaltasi etänä ja saat hyvät eväät mukaasi vaikka seuraavaa Tallinnan matkaa varten! Harjoittelemme yhdessä, pareittain ja pienryhmissä Zoomin avulla etenkin suullista kielitaitoa monipuolisilla tehtävillä, jotka liittyvät mm. tutustumiseen, laivamatkaan, taksilla ajoon, kohteliaisuusilmauksiin ja lukusanoihin. Teemme myös kuuntelutehtäviä, harjoittelemme hyvää ääntämistä ja peruskielioppia. Oppituntien välisenä aikana opiskelijat tekevät itsenäisesti ja omaan tahtiin Padlet-verkkoalustalla kotitehtäviä, jotka tukevat oppikirjan materiaalia, auttavat laajentamaan sanastoa sekä vahvistamaan kieliopin sujuvuutta. Ohjeet ja tehtävien vastaukset ovat myös verkossa. Opetuskielenä viro, apukielenä suomi. Opettaja lähettää sinulle kutsun sähköpostilla liittyä Zoomiin hieman ennen kurssin alkua ja jakaa linkin Padlet-alustaan. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet ja laitteen mikrofonin. Oppikirja: Meie keelesild (R. Pajusalu, M. Hietaharju-Tuuri, V.Taro, K.Yallop; Otava ISBN 9789511306542) kpl 1-3 ja opettajan materiaali.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: FM Liisi Ahvonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 17.3.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 93,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit