Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1298303 Portugalin intensiivialkeet

Ei opetusta 25.2. 

Aiempia pohjaopintoja ei tarvita.

Aloita tästä kiehtova löytömatka portugalin kieleen ja kulttuuriin! Teemme paljon ääntämis-, puhe- ja sanastoharjoituksia liittyen mm. tervehdyksiin, kuulumisten vaihtoon, kaupoissa ja kahvilassa asioimiseen. Rakenteista opiskelemme mm. puhuttelumuodot, persoonapronominit, säännöllisiä ja epäsäännöllisiä verbejä. Muiden romaanisten kielten ja englanninkin perusteella portugali vaikuttaa jo yllättävän tutulta mutta alkuun riittää vain innostunut asenne! Oppikirja: Tudo Bem? (Ingalsuo; kustantaja Sanoma Pro, uusittu painos 2017) kpl 1-5.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. 

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Löppönen Janne

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 16.30 - 18.30

Kevätlukukausi: 28.1.2021 - 25.3.2021 (21 oppituntia)

Kurssimaksu: 108,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit