Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205018 Ranska 2

Ei opetusta 22.2., 5.4 

Pohjatietoina n. 1,5 vuotta ranskaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot. 

Inspiroiva matka ranskan kieleen ja kulttuuriin jatkuu! Tavoitteena on harjoitella etenkin sanastoa, ääntämistä ja puhetaitoa, jotta osaisimme mm. tilata ravintolassa, sopia tapaamisen ja kertoa menneistä tapahtumista. Rakenteista kertauksen lisäksi opiskelemme uusina mm. verbien passé composé -aikamuodon, ajan ilmauksia ja persoonapronominien painolliset muodot. Kulttuurivälipalat ranskalaisesta keittiöstä ja samppanjasta innostavat oppimaan lisää! Oppikirja: Oppikirja: C’est parfait! 1 (Martikainen, Lindgren, Lanoire; kustantaja Otava 2017) kpl 9-10 + opettajan materiaali.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Kontula Kirsi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 24, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Aktiivi-instituutti, sininen luokka, Mikonkatu 8 A, 5 krs, 00100 HELSINKI

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 11.1.2021 - 12.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 5 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit