Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205020 Ranska 3

Ei opetusta 24.2.

Inspiroiva matka ranskan kieleen ja kulttuuriin jatkuu, kun harjoittelemme etenkin sanastoa, ääntämistä ja puhetaitoa. Aihepiireinä ovat mm. sairastuminen ja lääkärissä käynti, pyörän vuokraaminen sekä ranskalainen juusto- ja viinikulttuuri. Kertaamme rakenteita ja uusina opimme mm. epäsuorat objektipronominit, imperfektin ja passé composén käytön eron sekä adjektiivien vertailun. Kulttuurivälipalat esim. Loiren laaksosta ja Chambordin linnasta innostavat oppimaan lisää! Oppikirja: C’est Parfait! 2 (Martikainen, Lindgren, Lanoire; kustantaja Otava 2018) kpl 4-6.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Kontula Kirsi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopisto (katso infotaulusta), Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 7.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 2 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit