Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1205022 Ranskaa kerraten ja laajentaen 4

Päiväkurssi - Day time course

Ei opetusta 24.2.

Pohjatietoina n. 3,5 vuotta ranskaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Ajankohtainen kirja tempaa meidät mukaansa rennolle matkalle puhumaan ja kuuntelemaan ranskaa aidoissa arkielämän tilanteissa. Samalla sanasto, liittyen mm. verkkoasiointiin, terveyteen ja hyvinvointiin, laajenee ja ääntäminen hioutuu. Kertaamme myös käytännössä tarpeellisia verbimuotoja kuten subjunktiivia ja partisiippeja. Kulttuurituokioissa pohdimme mm. Beninin ranskaa. Oppikirja: Chez Olivier 3 (Kurki, Le Clech, Taimio; kustantaja Finn Lectura) kpl 9-10 + opettajan materiaali. Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Opettaja: Kontu Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Päivä ja kello: Ke: 09.30 - 11.00

Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 7.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 123,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 30.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit