Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1205024 Ranska 4

Ei opetusta 25.2 

Pohjatietoina n. 3,5 vuotta ranskaa kansalaisopistossa tai vastaavat tiedot.

Inspiroiva matka ranskan kieleen ja kulttuuriin jatkuu harjoitellen sanastoa, ääntämistä ja puhetaitoa, jotta selviytyisimme mm. vieraiden vastaanottamisesta, tekemisen ehdottamisesta ja kiinnostuksenkohteista jutellessa. Kertaamme rakenteita ja uusina opimme mm. futuurin ja konditionaalin. Kulttuurivälipalat esim. elämästä Montréalissa ja Matissesta innostavat oppimaan lisää! Oppikirja: C’est parfait! 2 (Martikainen, Lindgren, Lanoire; kustantaja Otava 2017) kpl 7-8 + opettajan materiaali.Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Huom. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1-2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa.

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info.

Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.Teacher: Hietala Mariitta

Number of places: Maximum number of course participants 18, There are available places on the course.

Name of course location: Opetustila 311, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Th: 17.00 - 18.30

Spring term: 14.1.2021 - 8.4.2021 (24 Lessons)

Price: 123,00 €

Registration begins: 30.11.2020 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject